Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2006, 23:01   #10
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

Ok wierzcie sobie ze samolot o szerokosci kilkunastu metrow dlugosci ponad 100 metrow i wysokosci okolo kilkunastu metrow wlecial w malutka dziure na 6 metrow. Wierzcie sobie tez ze taki kolos nie dal najmniejszych zniszczen na trawniku... wierzcie tez ze ten co go pilotowal (a ja sam bym lepiej pilotowal od tego Houira czy jakso tak) zrobil manewr ktory robia tylko i wylacznie profesjonalni zolnierze... wierzcie tez ze baza lotów nawet nie myslala ze kierujacy samolotem PASAZERSKIM i do tego pilot ktory nie umial pilotowac awionetke wymknie sie spod oka naprawde profesjonalnych informatykow i wbije sie w pierscienie pentagonu zostawiajac 6 metrowa dziurke (skrzydla+kadlub+inne czesci samolotu 150 metrow a nawet i wiecej) GDZIE TU LEGIKA? przeciez gdyby sie wbil to by zrobil o wiele wieksza dziure to odrazu widac ze to rakieta ziemia powietrze albo cos takiego -.-'. Dlaczego swiadkowie zaraz po tym zajsciu nie mowia takiej prawdy jaka by chcial Bush> co CIA poszlo do nich i im powiedzialo co maja zrobic LOL!. Ludzie logiki! czemu FBI i CIA sie tak balo dowodow na kasecie? Czemu nei ku*a mac skrzydel Boeinga? acha i ktos powiedzial ze Bush by odpowiadal za zabicie kulkunastu tysiecy osob. BuHAHAH.... smieszny jestes wiesz co moze zrobic FBI+CIA+Prezydent USA wszystko...

Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...

Ostatnio edytowany przez Rohen - 22-10-2006 o 23:12.
Rohen jest offline