Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Powód pewnie prosty. Hlvl, zakładający nową gildie w wiekszości polaków. Trzeba nauczyć respektu żeby nie pomyśleli nawet o buncie... Tak właśnie zrobiło HWL. Teraz nikt z gildii Tom-reka nie będzie sapał bo go to samo spotka. Właśnie w ten sposób kolejna gildia będzie łagodna jak baranki.
Pewnie dodatkowo TOm-rek już nie będzie zajmował d lair bo będzie mu sie kojarzyło z dedem
Może to głupie ale ciesze sie jak padają "neutral" bo sami sobie wybrali takie rozwiązanie  Wkrótce all bedziecie padać jak szmaty a my będziemy sie smiać i patrzeć, że wojna jest nie tylko przeciw Kondzie i staremu Relictus ale także innym dla zabawy....
czekamy na kolejne dedy for fun 
|
Oj swiete slowa.. swiete..
Pamietam jak kiedys ktos mi powiedzial, ze jeszcze ja bede w wojnie.. wysmialem go..
Efekt- nie ma mnie juz na Galanie..
Pamietam jak przynajmniej 10 osobom co maja teraz 100+ i sa neutrlni mowilem ze kiedys zaczna padac i to odczuja, a nas juz nie bedzie i beda plakac...
Czyzbym mial racje.. zobaczymy..;]
@Edit:
Zapomnialem dodac: do wszystkich czytajacych- Mogliscie nam pomoc sie ich pozbyc z serwera.. niestety wiekszosc sie nie wtracala i teraz pewnie beda skutki.. wiem tle ze na nas raczej juz nie liczcie ze pomozemy wam w wojnie jezeli takowa nastapi...;]