Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colard
Przeczytales poradniki i pieprzysz glupoty. Spróbuj trafić za 250 z broni.  Ja z exori uderzam srednio za ~375 w 3+ dragi. Explo jest dużo mniej opłacalne niż exori (mniejsze obrazenia, wiekszy koszt, mniejszy zakres działania)
|
Ale po co mam uderzac po 250 z broni ? Aczkolwiek i takie hity sie napewno zdarzaja na tym levelu, poprostu dragi bije sie bron + hmm co powoduje zwiekszenie srednich obrazen i zwieksza ilosc expa wbijanego na godzine.
Exori uzywa sie na wieksze grupy dragow lub dli
Cytuj:
A gdzie ja napisałem ze tak robie? O_o
|
Cytuj:
expimy z exori, ew. stosujemy broń do zarabiania kasy na manaski ale to wtedy bijemy slabe mino ktore wymagaja 50/50.
|
Cytuj:
Regeneracja many nie jest zadnym problemem, wystarczy popijac manafluidy. Jak wystarcza ci 50k/h to tak exp, mi nie wystarcza dlatego biję z exori.
|
Nie mowie ze jest problemem aczkolwiek dawniej nikt uzywal exori do expienia a jakos knighci robili wysokie levele. Trudno mi sie wypowiedziec też ile knightem 120l robi sie expa na dragach uzywajac broni +hmm bo moj max level był 80, aczkolwiek sadze ze lepiej robic 50k i zarabiac na tym, niz robic 70(o ile tyle zrobisz) a pozniej martwic sie o kase na dalsze expienie i marnowac czas na hunty albo mino <lol>
Cytuj:
Bo elfy sa najlepsze dla knighta na niskim lvlu.
|
Ta a dlaczego ? ja o wiele wiecej expa robie np. cycach albo zolwiach do tego nie musze ustawiac sie w kolejkach na expowisko ew. użerac sie z noobami tak jak bym musiał robic expiac na elf fortess
Cytuj:
Ja vs Dragon:
z broni: srednie obrazenia = 100, potrzebuje 11-12 hitów (uwzgledniajac takze leczenie sie draga) na zabicie pojedynczego smoka
z exori: srednie obrazenia = 375, majac prawie 2k hp moge sobie lurnac do 5 dragow naraz i nawalac (potrzebuje 3 strzalow zeby zabic 5 smoków)
Jakieś wnioski? -.-
|
Takie wnisoki ze np. w veno dragon lair duzo masz miejsc w ktorym mozesz lurnac 5 dragow ? albo chociarz 4 ? Odp. nie specjalnie, a zmarnowany czas na lurowanie + lecenie do innego miejsca w ktorym da sie lurnac dragi to akurat da razem czas w ktorych normalnie zabilbys te dragi z broni + hmm
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Platek
a ty czasem niemasz tego 122ek na ots jakims?
|
Dokładnie :> manarune dajaca 1000many przy jednym uzyciu za 10gp i jedziemy expic z exori :>
---
Oczywiscie możliwe że sie myle w niektórych kwestiach, ale nikt mi nie wmowi że knight od 80levela expi głownie exori bo jest to wierutną bzdurą z której nalezy sie smiac, fakt faktem ze na tym levelu magia ofensywna w róznej postaci jest podstawa szybkiego expienia ale bez przesady wiec apeluje o nie opowiadanie głupot i tym samym wprowadzanie co poniektórych uzytowników w bład.