Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2006, 09:17   #18
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andy22 Pokaż post

Na poczatku chciałbym napisać ,że to niejest post typu skile xx/xx gdzie expić i nie prosze o tego typu odpowiedzi...
A więc chciałby m zapytać bardziej doświadczonych knightów o to czy skille istotnie są tak ważne.
W różnych poradnikach spotykam sie z różnymi teroiami dotyczącymi skilowania najczęsciej to:
8lvl 50/50 i tak do 15 lvla potem wbijamy 60/60 na 20-25 65 na 30 70/70 itd...
Moje pytanie brzmi: Czy opłaca się mieć "podręcznikowe skile".

P.s Chodzi mi to o skile 55+ bo do to ja wiem jak sobie grać

Wystarczy umiejetnie grac i mozna wogóle nie skilowac, czas poswiecony na skilowanie to zmarnowany czas. Bzdura jest siedzenie i skilowanie na niskim lvl do wysokich skili bo i tak przy expieniu z silnymi potworami najwazniejszy jest lvl i maxymalna ilosc hp. Mam knighta z lvl +70 i skilami +70/+70 nigdy nie skilowalem tylko expilem. i co z tego ze ty na 30 lvl bedziesz mial 90/90 skil nawet jak na smokach to ja poexpie bez waste a ty nie, ja pójde na Tomby, scaraby i bede expil o wiele efektywniej od Ciebie, na kopalniach tak samo. skill powyzej 65/65 wiekszosci was sie nigdy nie przyda, w czasie kiedy bijesz kolejnego klona slima i wbijasz kolejny skil ja wbijam kilkadziesziet tys expa a i skil nie idzie mi wiele wolniej niz tobie. Przyklad kumpel mielismy z kumplem skile chyba 55/55 okolo on postanowil doskilowac do 80/80 a ja expilem
jak on mial 70/70 to ja mialem 67/65 i zwiekszylem przewage w lvl o 15 lvl. przy jego 80/80 ja mialem 76/74 i 32 lvl przewagi. Wnioski wysuncie sami
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem