Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen
No to cie musze zmartwic Badzo
Za czasów komuny moja mama (sprzedawczyni drobiu) i tata (budowlaniec) do tego ciotka bezrobotna babcia jako sprzedawczyni warzyw i dziadek jako komendat milicji zarabialo ogólem 8.400 zł... Stać nas bylo na wszystko... Niestety komuna upadła dziadek poszedl na emeryture babcia umarła mama sprzedawałą rzeczy używane (lumpeks) a ciotka pracuje w urzędzie pracy... wiesz ile zarabiamy? (woda+prąd+jedzenie+internet+zwierzeta) zarabiamy okolo 3.5 tys zl z czego odejmujemy to wsyzstko i wychodzi nam 1.5 tys zl i jak ku*wa zyc w tym kraju?
|
ROTFL! I ty narzekasz?! Człowieku,przecież ty jesteś bogaty.... mało jaka rodzina zarabia w tych czasach w Polsce 3.5 tysiaka. A jak po zapłaceniu wszystkiego zostaje wam 1500zł na same przyjemności...To nic tylko pozazdrościć.
U mnie w domu dobrze będzie jak rodzice przyniosą 2000zł na miesiąc,i nie narzekam....
@ Co do samego tematu to chyba nikt jeszcze nie zauważył że jest bez sensu?
Ćwicze parkour! I specjalnie zrobiłem temat by dowiedzieć się,że czy za granicą znajde murek! Ja jestem pewien że w stolicy bogatego państwa domy są robione na drzewach,a ludzie jeżdżą po ulicy bryczkami... Zresztą,każdy forumowicz zwiedziłzapewne całą Irlandię,i może ci pomóc...