Rp czy ms na nowym serwie.
Witam.
Mam dylemat, mianowicie czekam na wyjście nowego serwera i zastanawiam się jaką profesja grać. Do tej pory grałem 63 ek i szczerze powiem że nudno mi się nim expiło itp. Nie mam pojęcia czy wybrać msa czy rp'ka. Z jednej strony nudzą mnie guardy sorcem, tomby średnio znam, nie wiem na jakich dobrze expić żeby uniknać waste (mam 39 msa). Grałem też troche 28 palkiem i musze stwierdzić iż całkiem fajnie się expi na pohu i tłucze np. dragi, a w późniejszym okresie gsy. Grunt to wbić na nowym serwie ten 40 dist na trollach i myśle że bym expił strzałkami na rotach bądź tombach i później poh, gucie i nieco trudniejsze tomby. W pvp troche nie podoba mi się to palem, że cieżko ubić takiego najta, bo skończą sie bolce. Ms całkiem fajny ze względu na e-wava i dosyć mocne obrażenia z sd. Słyszałem też iż msem na wyższym lvlu łatwiej się expi niż rp. Mam też takie pytanie, kto jak się sprawuje na hydrach itp, palem z tego co wiem dopiero od 47 używamy sconvincowanych 2ch dsów, więc możemy je taniej huncić niż bez dsów. Kto więcej wydaje na takiego 3 godzinnego hunta ms czy rp (47+). I jak rp radzi sobie na hydrach bez dsów (i np. poniżej 47 lvla) Co byście mi doradzili (biorać także pod uwage iż na NOWY SERWER i ide tam z grupą kumpli) ?
Ostatnio edytowany przez Boytano - 23-10-2006 o 15:16.
|