Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2006, 15:58   #11
Eminey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny

Wreszcie wypowiedzieli się sami mieszkańcy Empery Moze jeszcze nie wszyscy wyginęliśmy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okonius Pokaż post
Po pierwsze w top 100 jest 2 polakow (procz mnie Nexus Star) i obydwaj jestesmy retired. Wiec jezeli chodzi o jakiekolwiek przejmowanie serwera to uwiezcie mi ale jest to nierealne bez wzgledu na to jak bardzo byscie lvlowali.
Od czegoś trzeba zacząć! Oczywiste chyba jest, że nie zdobędziemy go dziś i jutro, a może w ogóle , ale nie dajmy się zastraszyć i nie skazujmy polskich emperańczyków na śmierć, zreszta Empera to nie jest (aż tak)zły serwer

Cytuj:
... ale głowna przyczyną tego ze polaków z empery ubywa są Rasistowskie poglądy duzej czesci brazylijczykow z wysokimi lvlami ktorzy wywalili miedzy innymi mnie i NExusa z empery( poza nami wszystkich polakow z lvlami 50+ z empery) potem odpuscili ale nam grac nie dali. Empera tak ludziom ktorzy tu grali zbrzydla ze nie chca tu juz wrocic , ciagle placenie huncenie za nic za to ze expiles tam gdzie ktos chcial expic. Tragedia jednym zdaniem.
A jak twoim zdaniem rozwiązać ten problem?

Cytuj:
Obecnie na emperze .. w sumie to juz od kilku miesiecy .. ma miejsce wojna FOr Freedom(...)z gildia "Last Resort" w ktorej zrzeszyli sie Brazylijczycy oraz kilku graczy innych narodowosci - miedzy innymi ja , chcemy uwolnic empere od tej czesci brazylijczykow ktora nie daje ludziom grac ,
Jak to jest że masz protected by Jah Widelux(który jest członkiem For Freedom )

Może coś ruszyło... Przed chwila widziałem w depo w Ab kilku Polaków

Zamieszczam zdjęcie zrobione przed sekunda, a sam label leży już chyba 3 dni

Ostatnio edytowany przez Eminey - 23-10-2006 o 16:01.
Eminey jest offline   Odpowiedz z Cytatem