Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2006, 21:58   #9
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Cytuj:
^^ totalnie mi nie wyszlo.
Nie dołuj się, przejrzyj galerię kogoś z MTA jak chcesz się dołować (np. Blacko, możesz zerknąć na arcydzieła Tany, Limenu - nie wiem czy on dalej jest, ale nieoficjalnie wiadomo wszem i wobec, iż jest to Big Atrist ) , a na swoje prace mów: "następnym razem będzie lepiej".

Cytuj:
jutro mysle ze wrzuce cos nowego o ile szkola mi pozwoli
Nie idź na ilość, ale na jakość, na jeden obrazek możesz spokojnie poświęcić 2 dni, a nawet więcej. Ja sama swoją galerię odświeżam raz na miesiąc, a nawet na więcej. I nie bierz sobie czegoś trudnego (patrz anatomia ) ćwicz na czymś prostym. A właściwie co ja ci będe gadać - i tak zrobisz jak chcesz (ja tak zrobiłam, dlatego teraz kłaniam się nisko co poniektórym osobom )

@ edit
Hmm... Wczesniejsza wersja jest nieco rozmazana, ale ma za to śliczne oczy i materiał jest nieco lepiej - są te fałdki, jakaśtam gra światła. I nawet te plamki barw dodają uroku. Gdyby nie ten nosek i usta to nawet, nawet. Będą z Ciebie ludzie

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 23-10-2006 o 22:00.
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem