Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2006, 22:20   #2016
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek Pokaż post
ale nie każdy 100+ LVL pójdzie za takim 60 lvl bo może uważac że jest lepszy i to on będize lepiej dowodzić
lev nie ma nic do rzeczy

ludzie pojda za tym ktory ich przekona ze wie co robi, ktoremu zaufaja bo sie w taki czy inny sposob wykazal, badz tez wzbudza zaufanie, HWL dowodzi alex - 15 latek ktory nawet nie gra wlasnym charem, i co? i nic, pokazal ze cos umie i zostal zaakceptowany, ktory z was kiedykolwiek sprbowal sie tak wykazac?

gadac kazdy potrafi, tak jak skopo, anevarix czy nawet rumcio, a teraz nagle juz nie expia po 12h na dobe, siedza i expia second charami badz tez wcale, a tez potrafili duzo gadac. dokladnie jak wy jak przychodzi co do czego to trzeba wami kierowac jak kukielkami, bo w przeciwnym razie nie jestescie zdolni do dzialania.

poza tym jeszzce nie postawilismy kropki nad "i"

color amsz reply na skrzynce.

Poznanski Rycerz@
lol ja od poczatku wiem kim jestes, poczytaj wczesniejsze posty, w ktoryms jak ci odpisywalem to masz mala sugestie ale co z tego? dla mnie nic nie pokazales poza pyskowka i "duza gadka". na wiecej cie nie stac?