Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2006, 22:28   #28
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

To jedziemy ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colard Pokaż post
Po co sie meczyc z broni skoro z exori zabija sie duzo szybciej?
Po co sorcem sie meczyc i zabijac z visow skoro z ue zabija sie duzo szybciej ?

Cytuj:
Z exori exp jest kilka razy szybszy, a koszty niecale 2 razy wieksze. Sam ocen co sie bardziej oplaca. Z broni koszty wcale nie sa male bo zabija sie wolno i drag ma duzo czasu na zabieranie nam hp. Z exori drag pada w przeciagu 10 sekund od momentu przyjscia i czesto nawet jednego gfb walnac nie zdazy.
Gdyby to naprawde wygladało tak pieknie wszyscy knighci expili by ciagle z exori a tak nie jest.

Cytuj:
Używam bota do szybkiego picia manasków.
Tak jak kazdy (mowie oczywiscie o wbudowanym w clienta)

Cytuj:
Ja expie prawie wylacznie z exori, a broni mi sluzy tylko do blokowania.
Twoja strata

Cytuj:
Twoja sprawa. Jak lubisz wolno expic i duzo zarabiac to expij z broni. Ja wole expic szybko i malo zarabiac/wychodzic na zero dlatego expie z exori.
Ja sadze ze lubisz wychodzic na duzy minus. Knight nie jest postacia do szybkiego expienia i granicy tej nie da sie na dluzsza mete przełamac bez popadniecia w ruine finansowa.

Cytuj:
Na strzal z exori potrzebuje 4-5 manasow i wypijam to w ciagu sekundy z botem. Jakbym bota nie mial to bym wypijal w ciagu 2-3 sekund co i tak jest bardzo dobrym wynikiem i wiele by dragi nie zdazyly zrobic przez ten czas.
Zmęczenie na manafluidy wynosi 1sek wiec wypijasz je w 4-5sek zawsze.

Cytuj:
Wbij 35 lvl, kup pacca i uderzaj z exori. Broń w pvp zadaje smieszne obrazenia.
Nie przesadzajmy, obrazenia pvp na 35 levelu z exori czesto gesto beda gorsze niz te zadane z broni, w kazdym razie bez problemu sorcerrer na tym samym levelu leczylby je zwykłą exurką.

Cytuj:
Na wyzszym lvlu bron sluzy tylko do dobijania potworow a expi sie z exori bo jest duzo szybciej.
Przykładowo na 120 levelu mogłbys pojsc na warlocki gdzie hity z broni sa prawie połowa zadawanych obrazeń (czyli dosc sporo), exp napewno wiele lepszy niz na dragach i do tego jest szansa na spory zarobek, czego nie uswiadczysz expic na dragach z exori.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arut
Vil, wiekszosc twoich postow na temat knighta z tego co zauwazylem jest pisana w teorii, male skille odbijają sie niekorzystnie dla knighta na wyzszym lvlu, jak dragi/of nie beda mu sie zwracac, i ogolnie bedzie mial smieszne hity.
Dobre, teoria stosowana przez wiekszosc nieumiejtnych graczy jest taka że knightem aby bic wysokie level trzeba dużo skillowac, w praktyce wychodzi tak ze expiac umiejetnie mozna bez problemów i szybciej wbic 90level i skile ponad 80/80 nie poswiecając ani 5% gry na skillowanie.
Oczywiscie nie mowie o expieniu z exori, lecz normalnym przy uzyciu broni (jesli kogos dokładnie to interesuje niech poszuka w innych tematach na których sie wypowiadałem, bo nie chce mi sie znow tego opisywac)
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem