Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.
|
Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....