Po 1
Powodzenia w wyjsciu z roooka bo to ci sie przyda.
Po 2
Palladyn ? Palladyn to syf mialem 72 palla, jezeli warunki ci pozwalaja (great net,prad ktory nigdy nie gasnie czy psa ktory nie zje ci klawy) to graj se nim.Ale to jest nudna profesja
Ms ?
Ms to mozna powiedziec 1 hitowiec. Przy 1 lepszym combo zgona zaliczysz ale nie ma czasu tutaj na nudy, duzo czarow ofensywnych itp. Swietnie sie gra, a jaki respect wzbudza ms kiedy biegnie pod temple/dp z gran hurem. To tyle
Sorc w skorcie
Wycinki :
Cytuj:
|
**Jest szansa iż gs będzie dawał dupy i nie da loota, ale po 8h...
|
taak co to było 8h posiedziec i zeby dupa bolała a oczy piekly od monitora

Swietna rada.
Cytuj:
|
Jednak tutaj problemem nie jest ilość życia czy cap (wagi ), a kaso żernośći na exp. Żeby dobrze i efektywnie expić trza na podsaowy hunt wydać z 6k kasy na same mfy nie mówiąc o runach (ja osobiście sam se robie hmm na dragi)
|
Tak tak tak, a palladyn to bolty w Biedronce kupuje jak pieczywo.2k boltow=6k .... Wiec nie wiem ocb. Hmm? Hmm praktycznie Pacc nie use'uje. Tera sa E visy/morty i innej masci spelle
Cytuj:
|
Przynajmniej pomogłem potrzebującemu =).
|
Cytuj:
|
Tak hunted, tylko przez kogo? -.- Zaczne od samego początku i kto mnie shunci, gdy na samym początku będa mieli równy lvl mojemu?
|
Zawsze sie znajdzie osoba ktora gra z 30 ownerami i siedzi na kompie 24/7

Latwo dostac hunta, zwalszcza kiedy sie nie idzie z grana i duza ekipa, ktora umie szybko i tego expic
No naprawde wielce pomogles. Daj dla zebraka przynajmniej dycha a ci pogratuluje.
Cytuj:
|
ty sie zachowujesz jak 12 latek co ma cool ziomalskie texty -.-
|
A ty jak nie dowartosciowany user, ktory ma zamiar kazdego cisnac za to ze ma inne opinie? Uwierz mi, nie ktorzy 11 latkowie sa madrzejsi od starszych
Cytuj:
|
Buehuehue... nie masz już co powiedzieć?
|
Nie kloc sie z idiota, napierw znizy cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...