Problem jest inny: A raczej sa dwa problemy:
1. na poczatku jak jestes slaby jestes w stanie posmecic sie ze skilami - im masz wyzszy level a szczegolnie jak przekroczysz 80 to znajdz mi kogos komu by sie chcialo doskilowywac

2 sprawa jest granica ( tak to nazywam)
z doswiadczenia wiem ze przy skilach cirka 75 granica przy ktorej zaczynasz odzczuwac ze tak powiem zlobienie expa a nie expienie to 50 lvlpowyzej przy tych skilach juz sie meczysz
skile kolo 80 o dziwo przeszuwaja ta graice o 10 lvli -
Ciezko powiedziec kiedy expic kiedy skilowac- ja jestem zwolennikiem tej teorii granic - expic i skilowac tak by latwo a nawet ( z hukiem) lub sila wodospadu przekraczac kolejne graniczne pkt jak wspomniany lvl 50 czy 60 czy tez wyzej
A jesli chodzi o bota ktorym sie wspomagasz to:
1. niezbyt chlubne jesli zeby poexpic trzeba sie botami wspomagac
2. takie boty dziwnie wygladaja w logach postaci na serwie exori co 2 sec?

- tylko czekac jak cipsoft zrobi akcje przegladania logow jak rok temu co duzo luda polecialo dostajac bany z powietrza bez raportu ...
No chyba ze grasz na ots
A co do expa to znam dla najta lepsze miejscowki gdzie uzywasz broni i explo lub broni i gfb
Np pewne tomby - wyciagniesz na nich 180 k /h a mozesz lootnac bohy , ssy , vshieldy itp rzeczy
Lub demona ale tam to roznie ywa z zarobkiem - ale jesli chodzi o ciebie - zwolennika waste to nie powinno stanowic zbytniej przeszkody