Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2006, 08:42   #30
Colard
Użytkownik Forum

Colard's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez grzysztof
To jedziemy ^^
Tylko nie bez głowy!
Cytuj:
Po co sorcem sie meczyc i zabijac z visow skoro z ue zabija sie duzo szybciej ?
Visy zadają duże obrażenia, broń nie.
Cytuj:
Gdyby to naprawde wygladało tak pieknie wszyscy knighci expili by ciagle z exori a tak nie jest.
A co mnie obchodzą inni? Może po prostu nie umieją expić. Ja na swoim przykładzie wiem, że exori to dobry sposób na exp.
Cytuj:
Tak jak kazdy (mowie oczywiscie o wbudowanym w clienta)
Bot wbudowany w clienta działa z pewnym opóźnienem.
Cytuj:
Twoja strata
Mój zysk. Coraz bardziej uciekam kumplom, którzy expią z broni.
Cytuj:
Ja sadze ze lubisz wychodzic na duzy minus. Knight nie jest postacia do szybkiego expienia i granicy tej nie da sie na dluzsza mete przełamac bez popadniecia w ruine finansowa.
Wolę wychodzić na zero mając bardzo szybki exp niż zarabiać mając wolny exp.
Cytuj:
Zmęczenie na manafluidy wynosi 1sek wiec wypijasz je w 4-5sek zawsze.
Ściągnij darmową xxxxx xxxx to zobaczysz w jakim tempie pije manaski.
Cytuj:
Nie przesadzajmy, obrazenia pvp na 35 levelu z exori czesto gesto beda gorsze niz te zadane z broni, w kazdym razie bez problemu sorcerrer na tym samym levelu leczylby je zwykłą exurką.
Spróbuj trafić za 65 z broni w człowieka z plate setem lub lepszym. Z exori tyle wynoszą średnie obrażenia w ludzi na tym lvlu.
Cytuj:
Przykładowo na 120 levelu mogłbys pojsc na warlocki gdzie hity z broni sa prawie połowa zadawanych obrazeń (czyli dosc sporo), exp napewno wiele lepszy niz na dragach i do tego jest szansa na spory zarobek, czego nie uswiadczysz expic na dragach z exori.
Na wrl też szybciej się expi z exori + broń niż explo + broń, jedyną wadą jest waste ale nie stanowi on aż tak wielkiego problemu dla 120+ knighta. (zawsze łatwo to odrobić)
Cytuj:
Dobre, teoria stosowana przez wiekszosc nieumiejtnych graczy jest taka że knightem aby bic wysokie level trzeba dużo skillowac, w praktyce wychodzi tak ze expiac umiejetnie mozna bez problemów i szybciej wbic 90level i skile ponad 80/80 nie poswiecając ani 5% gry na skillowanie.
Oczywiscie nie mowie o expieniu z exori, lecz normalnym przy uzyciu broni (jesli kogos dokładnie to interesuje niech poszuka w innych tematach na których sie wypowiadałem, bo nie chce mi sie znow tego opisywac)
Expienie na twardych mobach z broni nie ma większego sensu. (a zapewne właśnie to miałeś na myśli)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago
2. takie boty dziwnie wygladaja w logach postaci na serwie exori co 2 sec? - tylko czekac jak cipsoft zrobi akcje przegladania logow jak rok temu co duzo luda polecialo dostajac bany z powietrza bez raportu ...
7 dni mnie nie zbawi.
Cytuj:
A co do expa to znam dla najta lepsze miejscowki gdzie uzywasz broni i explo lub broni i gfb
Pokaż mi miejscówkę, gdzie więcej expa wbiję z explo/gfb niż z exori.
Cytuj:
Np pewne tomby - wyciagniesz na nich 180 k /h a mozesz lootnac bohy , ssy , vshieldy itp rzeczy
Lub demona ale tam to roznie ywa z zarobkiem - ale jesli chodzi o ciebie - zwolennika waste to nie powinno stanowic zbytniej przeszkody
Byłem, sprawdziłem, więcej expa wbijałem z exori niż z explo/gfb.

Ostatnio edytowany przez Colard - 24-10-2006 o 08:50.
Colard jest offline   Odpowiedz z Cytatem