Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colard
Spróbuj trafić za 65 z broni w człowieka z plate setem lub lepszym. Z exori tyle wynoszą średnie obrażenia w ludzi na tym lvlu. 
|
Oj trafialem tyle w sorcow/drutów 25-30level ktorych pekowalem z warhammra ze skilami 55+ring moze nie tak czesto ale pomagalem sobie field eq. gfb i zaloze sie ze mialem wieksza srednia obrazen niz ty z swojego exori.
Cytuj:
Na wrl też szybciej się expi z exori + broń niż explo + broń, jedyną wadą jest waste ale nie stanowi on aż tak wielkiego problemu dla 120+ knighta. (zawsze łatwo to odrobić)
|
Tak lecz czesto masz szanse ze sie zwroci z nawiazka taki exp
Cytuj:
Expienie na twardych mobach z broni nie ma większego sensu. (a zapewne właśnie to miałeś na myśli)
|
Nie to, i chyba wogole mnie nie zrozumiales
Cytuj:
7 dni mnie nie zbawi.
|
Cip sofy napewno nigdy nie przeglada napewno zadnych logów tylko noobki sobie cos wymyslaja wiec bana za to nie dostaniesz.
Cytuj:
Pokaż mi miejscówkę, gdzie więcej expa wbiję z explo/gfb niż z exori.
|
Nie jestem pewien ale czy np. na cyplu w -2 za tp gdzie czasem wyskakuje po 10 vampow, z 2 necro, pare ghostow,ghuli,csow,mumi i jeszcze cos na raz napewno szybciej zabijesz to z exori (wtedy na raz mozesz zabic max 8) niz z gfb gdzie za jednym zamachem masz szanse zabic wszystkie ?
Cytuj:
Nie ma exhausted na manasy, a bot wbudowany w klienta Tibii działa po prostu z pewnym opóźnieniem i dlatego nie możesz wypić 5 manasów w ciągu jednej sekundy.
|
Hmm ciezko mi to sprawdzic gdzyz recznie nie dam rady szybciej niz 1sek klikac, ale niesadze zeby nie wprowadzone bylo opoznienie na manasy, bo na kazdą rune jest wiec nie sadze aby nie dali na manasy (pozostalo to jeszcze z czasow gdzie co 3-4 osoba uzywala bota)