Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2004, 22:02   #67
Khad
Użytkownik Forum

Khad's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków

Profesja: Paladin
Gildia: White Fist
Świat: Hiberna
Khad ma numer GG 3423419
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekrolityk
Ale wy jesteście dziwni Kto by wybierał Knighta zamiast potężnego Paladyna ludzie zastanówcie się Knighci niby są dobrzy ale w walce wręcz a jak by np knighcik z marnym LV uciekał przed bandą Orków Spermanów to by dostał po głowie nie 8) Ja mam Paladyna na 9 a skille 34/27 i mi styka przynajmniej rozwaklam knighty na 13 Lol
lol? jezeli masz na mysyli pojednek lvl 8 vs lvl 14 to plx plx me noob

wez zrob lv l 30 i zaatakuj knighta na lvlu 30 ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vivenx
Myslicie ze Knight jest szybszy od Pallka ?? LOL!!!! Gówno wiecie . Ja miałem duela z kumplem (45 elite skille 76/75) i wpiepsz lekki dostał a wiecie czemu?? bo jak ja sie uham to okolo350 a on 250 tylko i mam lepsze PvP od niego a gramy tyle samo czyli rok. Pallek jest szybszy i to troszku duzo tylko jest jedna wada - lagi Dostaniesz takiego laga i po tobie ... Knightem sie przyjemniej gra niz Pallkiem ale Pallkiem mozna tak samo grac jak knightem ja mam lvl 30 skille 69/52 i zabieram shielda i 20 sperkow i na soldkach siedzie cholernie długo I jak ktos nie ma lagów to radze Pallka ale jak ktos ma takie minimalne lagi to knighta bo nawet minimalny lag moze pallka zabic to tyle ... PALADINS RULEZZ (ale knightem fajnie sie tez gra )
albo miales bohy, albo wyzszy lvl, albo kolega mial laga wszystkie voc biegaja tak samo

odswiezam ten temat bo jest duzo lepszy niz ten nowszy IMHO oczywiscie
Khad jest offline   Odpowiedz z Cytatem