no wiec comment po kolei:
-citizen: moze kiedys kapelusz z plecakiem byl porzadany ale teraz mnostwo ludzi go nosi i mi sie znudzil
wyjatkiem jest rook gdzie zdobycie pelnego outfitu z addonami jest baaaardzo trudne
-nobelman: moim zdaniem ten kapelusz wyglada kijowo no moze niektorym sie podoba, wrecz przeciwnie jesli chodzi o female - sukienka jest ladna kapelusz troche gorzszy
wbrew pozorom te addony nie sa drogie
-hunter:no wiec stary stroj huntera byl moim ulubionym, nowy wyglada beznadziejnie na plecach jakas wiewiura (czy surkatka xD) i wogule wyglada na zgarbionego od tylca
co do female nie mam zastrzezen
- mag:nowy outfit maga z pelnymi addonami wyglada bardzo dobrze jednak jest bardzo drogi i prawie niemozliwy do zdobycia
female wyglada jak wedzma i jest to jeden z gorszych outfitow
-knight:ten outfit bez addonow wyglada tak beznadziejnie ze tylko niooby go nosza jednak po dodtaniu helmu i ewentualnie miecza wyglada swetnie (gorzej u female) jednak nie widzialem jeszcze zeby ktos mial ten helm
-barbarian:dla mnie jest ok, sam w takim chodze, sca na plecach robi wrazenie nie mam zadnych zastrzezen
-warrior:troche zjebana wersia starego outfitu ale z addonami wyglada ok
-summoner:kolejana zjebana wersja sratego outfitu, viale nawet ok, peleryna do dupy
-druid: w samych rekawicach wyglada troche niepelnie ale z zajebiscie trudna do zdobycia glowa niedzwiedzia jest swietny dla male jak i dla female
-wizard:jakis taki dziwny z pelnymi czaszkami wyglada niezle z sama czaszka gorzej (szczegolnie jak sie ktos ubierze na rozowoxD)
-orientalny:ten outfit jest moim zdaniem glupi szczegolnie te kretynskie spodnie i glupie wlosy od tylu, po dodaniu szabli wyglada lepiej, ale po dodaniu turbanu jeszcze gorzej
- pirat: outfit pirata z tylu wyglada fajnie ale od przodu przypomina stara babcie(lepiej z addonami)
-assassin:swietny, piekny i trudny do zdobycia outfit tylko dla najlepszych
-beggar:nawet ok, spoko wyglada z pelnymi addonami
-shaman:male ok, female do bani
Podsumuwojac moim zdaniem najlepsze outfity to:druid,assassin,knight,ew barbarian, mag i female hunter.(oczywiscie wszystkie z pelnymi addonami)
Mysle ze najdrozsze to: mag, druid, assasin, knight ale moge sie mylic
sry za bledy