Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2006, 20:23   #29
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khalak Pokaż post
Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop*********
OMFG BOZE CHRON MNIE PRZED TAKIMI PIER*(&* NOOBAMI PO 1 SZE TO NIE BYL ATAK Z ZASKOCZENIA JAPE DOBZE WIEDZIAL CO SIE BEDZIE DZIALO I SAM PRZYBIEGL PO 2 NA CO MIELISMY CZEKAC? WYPALILA AKCJA < FRAG WPADL < NIC WIECEJ NIEPOTRZEBOWALISMY < WIEC LOL < PO CO MIELISMY DALEJ WALCZYC ??? I NIE PIE^&&^% ZE DALISMY LOGA BO ZABILI TEGO 11 LVLOOWEGO BLOKERA TLKO GOSTKOWI PZ SPADL ...

troche mnie mnie ponioslo , ale jak mozna inaczeej z takimi?

Pozdro for all
Rev'ico jest offline   Odpowiedz z Cytatem