Oryginalnie napisane przez Lovah
Szkoda chłopaków (;
Każdy starszy gracz z Aurei, a najbardziej pan Raks, który chyba z 10 razy mi płacił po 100k xDDDD PA rox!
Na Aurei nie ma i nie było nawet 200 lvla, a co dopiero 220 (;
Jesli chodzi o doline muminków, to podobno otworzyli tam internet cafe i robią PG - Mała Mi już ma ponoć 86 Eldera, a Włóczykij z Paszczakiem sharują 32 elite knajta - podobno, bo nie jestem pewien.
Aha i nie wiem co Ty gadasz - muminek darkcrosserem? LOL? Darkcrosserów było 3ech na Aurei - Ja (Ozon), Liam i McNuggets Darkcrosser (104 Elite, ale hack).
Pamiętam pierwszą wojnę na Aurei - Soreness vs. Eternity, w Eternity byliśmy ja, Liam, Isaris, Fast'Molt, McNuggets, Folari, Izmoks, Cromak, Piaty Jezdziec Apokalipsy, Kajzezoze, Bargus i Paco Ashenvale, a i tak roznieśliśmy w pył ekipę Sore~ z Asharelem i Joixazim na czele. W Sore było 45 członków, ale nie zdobyli ani 1 fraga, a Konuwed padł jakieś 30 (?) razy, ale wszystko nadrobił.
Ahhh to były czasy.
Albo jak Raks expił na tombie, a my mu "Pay AOL", a on dał nam AoLa, i tak padł i spadł z niego Golden Helmet i Golden Boots. I potem zawsze dostawał paymenty po 100k i je płacił.
Potem ja miałem hacka i Raks'a przyjeli do RoMu, nie wiem czemu.
|