Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khalak
Frajerami to możesz swoich kolegów nazywać jak Ci na to pozwolą. Po co mieli padać jak mogli dać loga? Mieli odwage sie w 12 rzucić na jednego to mieliby odwagę się z nim zmierzyć jeszcze raz, a nie zobaczyli że padł jakiś ich bloker to log od razu wszyscy. SĄ ŻAŁOŚNI!!! W 12 z zaskoczenia to każdy może być kozak a jestem prawie pewien że jakby się z nimi bił sam na nich 12 (on miałby tylko druida co by go leczył) zwyczajnie by popadali jak mrówki... A jak takie kozaki to idźcie z zaskoczenia na jakiegoś ok. 150 MS... zobaczymy czy dalej będziecie mocni jak Wam ze 2 UE rzuci... xD ... i jeszcze troszkę z SDków postrzela 
edit
@Leopard
No ja bym z pewnością takiej akcji nie zorganizował bo nie jestem pop********* 
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
CO ZA $#@!$%@#%@#$%@#%@#%@#%@#%@#!!!!!!!! Jak można być takim tępakiem? Zakładasz, że jakby miał druida do uhania to by wygrał itp. to ja moge zakładać, że jakby cała grupa miała po 100 lvl każdy to by przegrał. K**WA!!! 150 ms by tak 5 razy padł z zaskoczenia na 1 combo sd by nawet utamki nie wlaczyl Napewno byś się tak nie zorganizował bo z takim d**ilem to nawet 7 lvl z depot by nie wyszedł.