Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris
maslomaslane i Olik czemu nie napisaliscie waszych nicków skoro was okradłem?
Jakby Xadam dawał bany za takie coś co mówisz to ja bym sobie zrobił tu konto o nazwie Eternal Oblivion i napisał po angielsku że sharuje w 5 osób .
|
to jest tak kiedys jak dawno main chara mialem zbanowanego i odrabialem straty po hacku na druidzie ktorego porzyczyl mi kolega ktory byl wtedy retired i providerowalem uhy wlasnie tobie azerisie =) wysylalem ci bp uh do edron a ty mi odsylales hajs pewnego razu wyslalem ci kolo 10 bp uh bo prosiles ze ci sa potrzebne po dedzie na kicku na cycopolis (padles chyba na fe niepamietam dokladnie) a ty juz niewyslales kasy anie nieodezwales sie juz nigdy wiecej

wkuzylem sie troche bo wydawales mi sie spoko gadalem z toba o tym zebys anhi zrobil itd...
nie to zebym mial do ciebie cos ale mowie tylko fakty
pozdro
@edit
aha bylbym zapomnial name tego druida to lordi'han
To fakt.Xadam nie moze dawac banow na podstawie tego co jest napisane na forum.Ale jak by sie uparl i uwiezyl w to co tu jest napisane (mala szansa) to by popatrzyl na ip i by sie okazalo czy azreis sharuje czy nie.ktos mi kiedys powiedzial ze gm banuje tylko wtedy kiedy ip pochodzi z innego kraju ale nie wiem dokladnie.
|
tak btw to sa takie programy ktore sloza do zmieniania IP typu Hide IP Platinium dziekit emu programowi mozesz np sciagac z rapida jak masz limit bo ci zmienia ip na np jakies z Chin

A no i z tego co wiem to na tym forum kto jakie ma ip to wiedza modki czy tam tylko admin. Przynajmniej tak mi sie wydaje :-P