Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago
Osoby ktore wypowiadaja sie na temat skili przypominaja mi inne osoby z ktorymi mam do czynienia jako informatyk.
|
Ta... juz widze informatyka szpilacego w tibie na tyle duzo, zeby zdobyc odpowiednia wiedze do udzielania rad na forum.
Cytuj:
Siedzi taki jeden z drugim na dupnym kompie mimo ze kpionym dosc niedawno , wiesza mu sie wolno dziala - ale nie mial mozliwosci pracy na normalnym srzecie wiec nie majac porownania uwaza ze tak po prostu komp powinien dzialac i to ze dziala (nie dziala) powoli lub sie wiesza traktuja jako rzecz normalna po prostu kompy tak maja.
|
Jezeli komputer jest odpowiednio skonfigurowany, a tylko na nim programujesz nie potrzebujesz do tego wypasionego kompa za 7000 tysiecy skoro ten sam efekt uzyskasz na kompie za 1,5tys.
Jesli natomiast zajmujesz sie grafika sam powinies sie domyslic ze masz za slaby komputer, tak wiec każdemu wedlug potrzeb.
Cytuj:
Jak sie klepie minoski moze skile 65/65 stykaja , cociaz i tak im wyzszy skill tym szybciej bedziesz je klepal - szybszy exp - no ale jak ktos chodzi na resp jakis 2 minosow i po wybiciu czeka az sie zespawnuja to fakt - szybkosc expienia nie gra roli , a nawet przeszkadza bo dluzej trzeba czekac ;P
|
Czy napewno bedzie ten
szybszy exp ?
Ty zrobisz skile 80/80 i bedziesz robic na tych minosach 30k/h a ja zrobie 60/60 i bede tam robic 20k/h, i za ten czas gdy ty nabiles swoje zabiste skile w setki godzin ja juz nabilem 55level, Ty nadal masz 20.
Ja mam duzo kasy, dobre eq, ty chodzisz w psecie, mi podczas expienia wzarastaly skile same, tobie level nie wzrastal podczas expienia.
Tak wiec wychodzi nam ze :
Ja mam
55 level, crown seta, dlance,faxa, skille 70+/70+
Ty masz
20 level, pseta, knight axe, skille 80/80
Gdy Ty zrobilbys juz ten 55level, ja miałbym 70 i skile 75/75 ktore same by mi wzrosly przy expieniu ITD.
Cytuj:
Cala przyjemnosc expienia jest dopiero przy wysokim skilu .
Meczyc sie tlukac 10 sekund dwarfa guarda uwazasz za przyjemne?
To chyba mamy odmienne poczucie przyjemnosci plynacej z gry.
|
Ja Ja, faktycznie spedzic 1000 godzin wpartujac sie w zajebite bicie slima przez 5h dziennie aby potem zabijac guarda 20sek a nie 15 to jest prawdziwa przyjemność.