Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2006, 20:20   #628
Cygann
Guest

Domyślny Takich jak Ty..to moze i bija-.-

Wez skoncz pieprzyc mi glupoty, nie probuje nikogo nastawiac poprostu wyrazam swoje zdanie, a moze kogos to zainteresuje i bardziej przyjzy sie sprawie, a jak nie to trudno nie robie tego na sile, juz pisalem jak chcecie vodooma w gildii to nie moj problem wiec nie wiem skad takie bezpodstawne posty ze sie ciagle wtracam.Ja skonczylem ta sprawe juz jakis czas temu po co ja ciagle odswiezacie?-.-dodam jeszcze ze nie gram jzu jakis czas w tibie i nie potrzebna mi jest gildia...ale pamietam jak Ty Comm tez nigdy nie lubiles Vodooma(nie zaprzeczaj)a i po co piszesz ze kazdy ocenia vodooma wedlug wlasnych kryterii??ja to wiem i dlatego zakonczylem ten temat...te chlopcze i nie wiem jeszcze kto z nas 2-och jest dzieckiem-.- nie mam nic do Was, ze trzymacie go w gildii tylko mam do niego, wiec nie wiem po co ciagle sie o to tak ciskacie....nie mozecie zakonczyc tego tematu jak ja??zwyczajnie

EDIT:a Moonow tez nie prubowalem ustawiac, bo przeciez to sa wasze gildie, ktore ja mam daleko w tylku, nie wiem czego myslicie ze mnie to boli ze macie takiegop przykladowego Vodooma w gildii, to mnie w ogole nie obchodzi chcialem tylko swoje zdanie napisac..i nie czytac takich dziecinnych odpowiedzi..zal

Ostatnio edytowany przez Cygann - 25-10-2006 o 20:23.
  Odpowiedz z Cytatem