Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2004, 03:00   #3
Kędzior
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 08 2004

Domyślny

w tibi jest wszytko oki brakuje jedynie mi jednej jedynej zeczy ktura posiada uo Zwiezaki w ultimie jest konik (dwa jeden ak kturym jezdzisz i drugi co targa twoj zlom) to samo jest z lamami .Jest rowniez moj kochany zuk mozna an nim jezdzic i noscic zlom za razlem no i mornza samamemu progukowac przedmioty zborje i bronie dlatego tak duzo skili w tibi jest za to przejzystrze depo i bp nie jest tak skomlikowana magja i wlaka jest o wiele prostrza Gdyby tlyko byly te potwor an kturych mrozna jezdzic i nosci zeczy to tibi nei miala by najmniejszje konkurencij . No morze nie liczac w****iajacego okienka too many player onilne....... i tych wszystkich przywileij dla pacc gdyby chociaz mozna bylo go legalnie i biezpiecnzie kupic za gp np u tak gdzie kupuje sie promocje promocja 20 k to pac mugl by kosztowac ajkeis 60 i byc na jakis kturki okres czsu i u szczuplony o tkaie zeczy jak dmki mi by wystarczyl tlyko szybsza mam i morze nowe terany ale nie koneicznie .

Nie oceniajcie ludzi po tym jak piszą lecz po tym co chcieli napisać i jak myślą !

(przepraszam za wszelkie błędy )

Ostatnio edytowany przez Kędzior - 23-08-2004 o 03:02.
Kędzior jest offline   Odpowiedz z Cytatem