Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt
Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt
|
wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia
Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam
btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie

kryjesz swoj main char.