Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2006, 01:09   #900
jura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2004

Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt Pokaż post
Jura, all wiedza ze twoj char jest sharowany. Takze Kazordonicus twoj uhmaker bywal 23h online dziennie. Wypowiadasz sie jak niewinny czlowieczek
sharowanie beeee, macro beeee, a sam klepiesz partyzantke ile wlezie.
Wiemy, wiemy "TUTOR" do czegos zobowiazuje, tym bardziej pierwszy TUTOR u was na wsi, ale nie udawaj niewiniatka, bo nim nie jestes.
Znajdz sobie prace, skoncz z "EXPLOROWANIEM NPC" zaloz rodzine, zbuduj traktor, w koncu jestes tym madrzejszym z dwoch braci na Nebuli.
JA wiem ze masz potencjal, wiem rowniez, ze marnujesz go w grze. Zblizaja sie wybory wystartuj w nich, a ja zaglosuje na ciebie. Pasowalbys do kazdej komisji sledczej, zadawanie glupich pytan bowiem jest twoim ulubionym zajeciem.
Peace,
Zygmunt

wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia

Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam

btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie kryjesz swoj main char.
jura jest offline