Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jura
wow, bywal 23h dziennie i to spoooooro razy. Kurcze, tylko czemu po raz 10ty sprawdzam na pskonejott.com ile czasu bylem online (wiem, wiem, starosc nie radosc, mam prawo zapomniec ile czasu bylem online w maju '06, 5 miesiecy temu) i widze - 21h max, 1 raz. Damn, ostro.
Ciekawe, czemu ludzie mowia cos, nie zadajac sobie nawet trudnu sprawdzenia. Ciekawe, czy choc raz zaczales rozmowe ze mna i sprawdziles czy ja to ja. Zaczales?
Jeden gostek chcial mnie upolowac jak sobie stalem drutkiem. Podchodzil pare razy, o 2-3 w nocy. Po ktoryms razie dal sobie spokoj i zaczal w koncu normalnie rozmawiac i rozmowa sie potoczyla normalnie. Coz, super bota mialem chyba, inteligentnego choc troszke skoro potrafil prowadzic rozmowe...
GM 2 razy mnie sprawdzal, za kazdym razem okolo 2 w nocy. Za pierwszym razem prawie udalo mi sie zaraportowac gostka. Prawie bo po 10 sec GM dal loga smiejac sie. Za drugim razem udalo mi sie tylko powiedziec "heya" i GM - rowniez smiejac sie - dal loga. Ten sam GM.
Jakis gostek z Pandorii tez mowil na forum ze sharuje. Jak mu podalem pare faktow z Pandorii i mojego spotkania z Thaldusem i Fenza, to sie zamknal. Heh, satysfakcja jak sie kogos tak udupia
Spox, Jilixi tez kiedys mowil ze sharuje z Sowqu. Jakies 3 miesiace temu przestal i powiedzial, ze "maybe you dont share". A ja mu odpowiedzialem to samo co calutki czas mu mowilem: "I dont give a f**k what do you think about it". To samo tez tobie odpowiadam
btw. Mam nadzieje udupic jeszcze paru high lvli ktorzy sharuja i dodatkowo pkuja nubkami. Takze tych co kupili chary za rl cash. Moze i ciebie przez przypadek tkne? Kto wie, ja nie, bo nie wiem czemu odwaznie  kryjesz swoj main char.
|
Nie pytalem cie o historyjki drzewa bambusowego.
Dwadziescia jeden godzin online swiadcza o czyms.
Ciesze sie, ze potrafisz rozsmieszyc GM.
Ale, ty rozsmieszasz wszystkich wiec sie nie dziw, ze sie smieja i znikaja.
Biedne Hlvl pekuja nobkami i jeszcze sharuja.
Przeciez to nie wypada pekowac nobkami, wymuszac paymenty, zabijac innocent, pisac na trade po polsku. Przeciez to jest Tibia i nie wolno robic takich rzeczy, bo Tibia jest swieta, a za to mozna isc do wiezienia. Moj brat juz zaczal zabijac, narazie czysci tylko Venore zabija wszystkich zlych pekersow, takich co to maja biale i czerwone czachy. Jam jest JURA - czyt. Prawo. Wsadze was wszystkich do wiezienia jak bedziecie sharowac i pekowac.
Zrob to, nie mam nic przeciwko, ale zacznij od siebie.
Twoj Zygmunt