Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glin
Za głupi jestem czy co? Piszecie że wojna się skończyła a potem że Nizahe boi się mass loga. No to chyba się nie skończyła? A może to że od ponad tygodnia unika open battle to też oznacza że wygrał? Albo że czai się na nas 5 godzin na HG a my mu pod domkiem stoimy to tez nasza przegrana?
Do wszystkich .... (lepiej nie powiem kogo  ). My walczymy do końca!!! Ja już w tibie pół roku nie grałem, wróciłem tylko z powodu wojny aby pomóc tym którzy mnie wszystkiego o tej grze nauczyli (no może oprócz Mority - pozdro  ).
Aha, jeżeli ktoś ma mniej niz 50 lvl i nie bił się w żadnej wojnie niech lepiej nic na temat walk nie pisze!!! Zróbcie z 100 lvl i zaryzykujcie chara w wojnie, dopiero potem pozwalam się wam odzywać
NIE PISZCIE PIERDÓŁ
|
To moze pokazcie ze cos jednak robicie, bo na razie stoicie tylko pod domkiem niza -.- jak niz was szuka to czego nie idziecie do niego lol... Wreszcie dzialoby sie cos. Jest 30+:9 dla avis~, a wy dziwicie sie ze wszyscy mysla ze wojna zakonczona. A wojna nie bedzie grala tak dlugo, bo ani avis ani wy nie macie tyle funduszy

"nic nie trwa wiecznie"