Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2006, 19:49   #55
KonioMaster
Użytkownik Forum

KonioMaster's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Mysłowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vori~
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immo~
Świat: Refugia
Domyślny

Ludzie. Jestem pewien że sama dawała im jakieś odznaki zainteresowania sobą.
Co niby, tak po prostu podeszli i ją rozebrali? Taki pomysł im wpadł tak po prostu, z niczego?
Całe zajscie wyglądało na 100% inaczej, kiedyś gazeta zrobiła o mojej szkole artykuł w którym jawnie stawała za uczniami(tzn. za tymi którzy myśleli tak jak oni) i oskarżała radę miasta, nauczycieli, rodziców i inne osoby które się na to nie zgadzały. Chodziło tutaj o wybór patrona dla szkoły.
Czemu niby 20 osób z klasy nic nie zrobiło? Bali się 5 skórw.ieli czy co? Zajście pewnie wyglądało na zabawę albo coś a dziewczyna do pewnego się nie buntowała a potem to już za późno było. Gdyby rzeczywiście było tak jak niby było to jestem pewien że ktoś ruszyłby na pomoc. Co jak co ale dwudziestu orangutanów w klasie bez poczucia moralności jeszcze nie spotkałem.
Zajście ukazuje niestety problemy polskich szkół, inteligencji nastolatków szpikowanych teoriami, wiadomościami i bóg wie jeszcze czym.
A co do tych pojebanców to co jak co ale takich powinno sie wieszaća nie <bauhahahah> na 3 miesiące do poprawczaka <buahahah>

Zobaczcie jak media potrafią manipulować naprawdę, nie pamiętacie ataków tvn-u na tibie?

The best and highest guild forum at Refugia land

www.immortales.fora.pl

Visit us!
KonioMaster jest offline