Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2006, 20:28   #71
Ppa
Użytkownik Forum

Ppa's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
Ppa ma numer GG 1159801
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skorpion Pokaż post
Eee brak komentarza -.^ ? szczegolnie zadziwilo mnie to ze nikt nie zareagowal w klasie... chlopakom sie nie dziwie pewnie stali jak wryci i sie slinili, bardziej zaskakuje mnie ze zadna z kolezanek nie zareagowala w zaden sposob...
pomysl...ktora kolezanka by zareagowala?? baly sie ze je moze spotkac to samo...ale ja juz rozumiem zabrac komus plecak czy zeszyt...tak zwane końskie zaloty ale wziasc dziewczyne na srodek sali i "pozorowac gwalt" to zdziebka przesada...umnie w klasie by juz dostali w pier**l tak ze to oni by marzyli tylko zeby sie powiesic a nie takie cos...jedyna kara za takie cos to obciac jaja i przylozyc do rany sól

i jezcze przemyslcie taka sytuacje...zaluzmy ze z tych 20 osob 10 to chlopacy rzucaja sie na tych 5 dziewczyna ucieka wpada nauczyciel z tekstem "CO DO CHOLERY SIE TU DZIEJE" i myslicie ze kto oberwie?? ta piatka czy ta dziesiatka?? sadzac po ryjach i wdziankach to ta 5 to takie POSTRACHY SZKOŁY co to pozadnie tylka se podetrzec nie potrafia a bogow zgrywaja pomyslcie zastrasza reszte dziewczyn ze zrobia z nimi to samo i dziewczyny powiedza ze oni nic nie robili...i ze ta dziesiatka ich zatakowala bez powodu...a ta dziewczyna klamie i kto dostanie??

Ostatnio edytowany przez Ppa - 26-10-2006 o 20:41.
Ppa jest offline