Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skorpion
Eee brak komentarza -.^ ? szczegolnie zadziwilo mnie to ze nikt nie zareagowal w klasie... chlopakom sie nie dziwie pewnie stali jak wryci i sie slinili, bardziej zaskakuje mnie ze zadna z kolezanek nie zareagowala w zaden sposob...
|
pomysl...ktora kolezanka by zareagowala?? baly sie ze je moze spotkac to samo...ale ja juz rozumiem zabrac komus plecak czy zeszyt...tak zwane końskie zaloty ale wziasc dziewczyne na srodek sali i "pozorowac gwalt" to zdziebka przesada...umnie w klasie by juz dostali w pier**l tak ze to oni by marzyli tylko zeby sie powiesic a nie takie cos...jedyna kara za takie cos to obciac jaja i przylozyc do rany sól
i jezcze przemyslcie taka sytuacje...zaluzmy ze z tych 20 osob 10 to chlopacy rzucaja sie na tych 5 dziewczyna ucieka wpada nauczyciel z tekstem "CO DO CHOLERY SIE TU DZIEJE" i myslicie ze kto oberwie?? ta piatka czy ta dziesiatka?? sadzac po ryjach i wdziankach to ta 5 to takie POSTRACHY SZKOŁY co to pozadnie tylka se podetrzec nie potrafia a bogow zgrywaja pomyslcie zastrasza reszte dziewczyn ze zrobia z nimi to samo i dziewczyny powiedza ze oni nic nie robili...i ze ta dziesiatka ich zatakowala bez powodu...a ta dziewczyna klamie i kto dostanie??