Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2006, 22:21   #92
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
ale już widzę jak rwiesz się do obrony biednej dziewczyny gdy napastuje ją grupka nasterydowanych, sympatycznych chłopców w dresach
Na fotkach z sądu to wyglądali raczej na pryszczatych nerdów z problemami emocjonalnymi, nie wierzę, że wśród dwudziestu paru osób nie znalazło się trzech byków albo kilka osób z genitaliami.

Niech Romuś się za patriotyzm nie bierze, tylko niech nauczy chłopców zaglądać do spodni w poszukiwaniu cholernych jajec, bo jak czytam o 20+ osobach, które nie miały odwagi zareagować chociażby słownie na takie coś, albo polecieć po nauczycielkę, to mi się niedobrze robi.

A właśnie, gdzie była nauczycielka, do cholery?
W szkole, w której pracuję, zawsze jest jakiś nauczyciel dyżurujący na piętrze w trakcie lekcji, a tam sobie debilka wylazła na czterdzieści pięć minut z klasy.

Cytuj:
To orzeczenie jest bardzo krzywdzące, bardzo. Żadnych dowodów na mojego syna nie było, żadnych - powiedział ojciec jednego z gimnazjalistów.
To ja tylko gratuluję wytrwałości tym dziennikarzom, co z nimi wywiady robią, bo ja bym pewnie z miejsca nie wytrzymał i strzelił takiego ojczulka w mordę za postawę "moje dziecko? Niemożliwe!".

@down
Nie no, to szacun, a potem się dziwią ludzie, że o nauczycielach w Polsce jest takie zdanie, jakie jest.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 26-10-2006 o 22:26.
Ghost Nieudany jest offline