Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sat
ja ze skilem 73/73 na 39 levie jak chce isc na gs hunta z kumplem to ide. jak chce isc na guardy to ide. jak chce isc do tomba to ide. jak chce isc na dragon hunta to ide. jak chce isc do cyclo to rowniez ide... po co wbijac niewiadomo jakie skile? po to, ze jak sobie ide przez poh to nie martwie sie o to, czy mi wyskoczy gs czy nie. czy ktos zluruje berka czy lidera tymbardziej mnie nie obchodzi... wczoraj bylem na gs huncie. gs co 4-5 minut. siedzialem tam z kumplem przez 4 godziny. nie poszlo nawet 4 bp uhow i wypadly 2 pary k-legow. oplacalo sie? czy oplacalo by mi sie bloczyc gsy przy skilu 60/60? raczej nie sadze. zdarzaly sie gsy, na ktorych tracilem hp tylko z powodu trucizny. one same mi nie zadaly ani jednego punktu obrazen. bywaly tez takie, na ktore potrzebowalem az 2 run UH. ze skilem 60/60 na 39 levie mozna by bylo mowic o szczesciu uzywajac 2 uhow na gsa.
|
A z 55 levelem i 65/65 ?
Ja przy 80/81 praktycznie na kazdym gsie dostaje hita 100+.
Kolega 80 ms z shieldem 25 <?> dostawał o dziwo takie same obrażenia jak ja lub mniejsze. Giant spider jest jednym z potworów, który praktycznie ignoruje shield. U potwora typu bk jednak widać dużą rożnicę, 80% uderzen nie trafia, natomiast sork dostaje wciąż po 100+.