Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
a gdyby 8 latek, ktory od wieku 4 lat gral by w gry typu resident evil itp zarabal by swoja matka siekiera - czy wiedzial by co robi? uznal bys go za pelnego swiadom swoich czynow? ow, moze troche glupi przyklad, ale dosc dosadnie obrazujacy to co chcem przekazac.
|
rotfl
Ja widzę, że ty nie rozumiesz kompletnie własnego przekazu.
Porównujesz dziecko, które nie jest nawet w połowie ukształtowane psychicznie do kolesi, którzy za niecałe cztery lata będą pełnoletni i jakieś pojęcie o świecie mają?
Rzygać się chcę jak czytam, jak to niby czternastolatek jest równie psychologicznie rozwinięty co worek kartofli albo nienarodzone dziecko.
Cytuj:
Prosze o natychmiastowe skasowanie postow z nazwiskami sprawcow gdyz sad zakazl publikacji ich danych osobowych
|
A ja chwilami jestem za tym, by publikować twarze i nazwiska domniemanych morderców, gwałcicieli, pedofili czy ekshibicjonistów.
Mam prawo widzieć mordę zwyrodnialca, który może mi w każdej chwili zgwałcić dziecko albo mnie zasztyletować w ciemnym zaułku, bo wyszedł za kaucją, ale nie można gęby pokazać, bo mimo wszystko podejrzany.