Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2006, 23:24   #115
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
a gdyby 8 latek, ktory od wieku 4 lat gral by w gry typu resident evil itp zarabal by swoja matka siekiera - czy wiedzial by co robi? uznal bys go za pelnego swiadom swoich czynow? ow, moze troche glupi przyklad, ale dosc dosadnie obrazujacy to co chcem przekazac.
rotfl

Ja widzę, że ty nie rozumiesz kompletnie własnego przekazu.

Porównujesz dziecko, które nie jest nawet w połowie ukształtowane psychicznie do kolesi, którzy za niecałe cztery lata będą pełnoletni i jakieś pojęcie o świecie mają?
Rzygać się chcę jak czytam, jak to niby czternastolatek jest równie psychologicznie rozwinięty co worek kartofli albo nienarodzone dziecko.

Cytuj:
Prosze o natychmiastowe skasowanie postow z nazwiskami sprawcow gdyz sad zakazl publikacji ich danych osobowych
A ja chwilami jestem za tym, by publikować twarze i nazwiska domniemanych morderców, gwałcicieli, pedofili czy ekshibicjonistów.
Mam prawo widzieć mordę zwyrodnialca, który może mi w każdej chwili zgwałcić dziecko albo mnie zasztyletować w ciemnym zaułku, bo wyszedł za kaucją, ale nie można gęby pokazać, bo mimo wszystko podejrzany.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 26-10-2006 o 23:29.
Ghost Nieudany jest offline