Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2006, 14:49   #2668
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Domyślny

@Leo

Własnie sie przekonalem jaki zajebisty jestes nie wpadles na to ze dostalem postac do sharowania od Xensecta? i nie wpadles tez na to ze jak ktos cie bluzga i mowi ze nigdy nie gral na silverze to znaczy ze moze byc to 2 owner? kiedy ja jestem online to ci o tym mowie do kurwy zajebanej, nie? jak cie 2 owner bluzgal i mowil ze nie gral nigdy na silverze to chyba mozesz sie domyslec ze to koles ktory cie nie zna czyli nie ja... a i dla twojej wiadomosci Detektywie od 'siedmiu bolesci' caly loot podzielilem a tylko golden legi pokazalem 1 shooterowi a nie 2... NO ALE NIC JAK ZWYKLE NIE POMYSLISZ TYLKO PISZESZ JAKIES POJEBANE RZECZY! GZ POZIOMU INTELIGENCJI po tym co tu napisales wlasnie widze jaki jestes dojrzaly dorosly i ze masz 30+ lat jak mowisz z reszta znasz mnie dobrze i dlugo, wiec wiesz ze ja na ciebie nigdy zlego slowa nie powiedzialem (procz tego posta) zamiast pisac te pierdoly mogles zapytac na gg czy to ja gram Xensectem w danym momencie czy moze ktos inny... no ale coz nie wpadles na tak proste rozwiazanie... n/c
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY

Ostatnio edytowany przez Holu - 27-10-2006 o 14:58.
Holu jest offline