Jest już temat "Outfity na zamówienie" ale tam tylko outfity, więc zakładam ten temat by tutaj dawać potworki które sie zrobiło i składało zamówienia na nie, to może ja zaczne:
Potrzebuję:
smoka na dwóch łapach i bez skrzydeł (jak człowiek na stać), we wszystkich kierunkach i jak sie da to jeszcze chodzenie we wszystkie strony
Zrobiłem i oddaje do użytku (w razie użycia dać wzmianke o mnie):
Możecie to traktować jak zamarzniętego smoka labo jak ducha smoka, wybór należy do was
Robi sie tu syf, z tego powodu powstał nawet kolejny temat, robie regulamin!
1)Bez komentarzy! Komentować prace mogą jedynie osoby które dały zlecenie na nią
2)Post = potwór, zlecenie, bądź komentarz "zleceniodawcy"
3)Na miłość boską weźcie sobie do ręki słownik, "mufie do wszystkih, nie rubcie prac analfabetuf"
4)W związku z punktem 3 nie obchodzą mnie wasze zaświadczenia, macie bana na słownik?
5)Wykonanie pracy typu: "Pomaluje ludzika na zielono i będzie zombiasek" ja bym karał banem jakbym mógł (no właśnie dajcie mi możliwość chociaż karniaków, dajcie dajcie dajcie

)
6)Maksymalna ilość zleceń do złożenia : 2, nowe zlecenia można dawać jak te zostaną zrealizowane
7)W związku z punktem 6 można je cofać, zmienia sie wtedy swój post na "zlecenie wycofane", a wtedy najlepiej post usunąć (gdybym tak sam mógł)
8)Nie pisać z,c,n,a,e itd. zamiast ż,ź,ć,ń,ą,ę
9)Nie przestrzeganie regulaminu może doprowadzić do tego że ktoś trafi na BanListe (osoby które na nią trafią nie mogą składać zleceń, jak złożą to nieróbcie a i reporty istnieją...)
BanLista:
<<PUSTA>>