Zobacz pojedynczy post
stary 27-10-2006, 18:14   #158
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi Pokaż post
Ale uderzysz takiego cwaniaczka, wręcz pobijesz, i już masz spotkania w KMP, bądź komisariacie.
Teoretycznie masz rację, bo polskie prawo jest chore.
Jak napadnie cię dwóch łysoli, a ty będziesz znał aikido, taekwon-do czy wushu i połamiesz im ręce, to oni mogą zeznać, że ich napastowałeś i masz najbliższe pół roku w pierdlu.

Ale generalnie chodzi tutaj o zwykłą odwagę, żeby ich chociaż odepchnąć albo polecieć po nauczycielkę, nie mówię o spraniu mordy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Świr
W 100 % sie zgadzam... Wstyd sie przyznac ale gdybym przy tym byl tez potraktowalbym to jak swietny dowcip itp.
Bosz, bycie debilem naprawdę cię nie usprawiedliwia.
Jeśli dla ciebie świetnym dowcipem mogłoby być rozebranie do naga dziewczyny i bez jej zgody dotykanie jej intymnych miejsc, to ja jestem co raz bardziej za tym, żeby dzieciom durnym obcinać fiutki.

@down
To dopiero uważam, że klasa składała się z niedorozwojów (nie urągając osobom z prawdziwymi problemami), jeśli dwadzieścia parę osób nie miało jaj postawić się pieciu kurduplom, a co dopiero w razie czego pozwolić sobie dać w ryj.
Nie wiem, może jestem staroświecki, ale kiedy jeszcze chodziłem do szkoły, to istniało coś takiego jak solidarność z resztą klasy.
Inni uczniowe nawet najbardziej znienawidzonej osoby z nas nie mieli prawa dotknąć, w myśl zasady, że "wróg bo wróg, ale swój".

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 27-10-2006 o 18:23.
Ghost Nieudany jest offline