Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matias88
Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx
P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...
|
Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.