Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luthi
Napisze tak, chociaz wielu z Was moze się ze mną nie zgodzić.
Tak naprawde dla mnie po częsci jest to wina dziewczyny, w stylu "biczys" itd. napewno jakby ich jakos nie podpuszczala goscie by tego nie zrobili, mini itd laski w tym wieku maja odpierdol.
Chłopczykom wyrwałbym na zywca jaja i oczy... i wypuscil ich w las.
|
Nom troche przesadziles bo ona nie byla "yo yo chlopy jestem bvatg!" ani "im stupides". A teraz przemysl to jeszcze, ze byla wstydliwa, nic nikomu nie wyrzadzila zle oraz dobrze sie uczyla. To tylko poteguje nienawisc do tych sku*wieli.
Koledzy z mojej klasy jak ja ich czesto slysze.. "wow ru*ali sie" "zrobili trojkacik" "paluszek". To jest dowod, ze 14 latkowie maja niezle po*ierdolone w glowie. (zdarzaja sie przypadki normalnych ludzi, ale tylko na tym FORUM! xD) Jak to slysze to mi az chce sie rzygac. I nie mowcie mi, ze nie znam swiata bo znam, ale przeciez to juz jest przesada. (w klasie :O)
Ale mimo tego co zrobili to napewno mieli swoje powody. np zle wychowanie(w swiecie mody, gangow, dragow i innych glupich elementow subkultury).
P.S.
Bym ich polozyl. (moze) Bo uwielbiam sie bic

(ale oczywiscie bez przesady).
Jak by mie dziwczyny (ladne) molestowaly seksualnie ooo to byl bym w 7 niebie XD.
@edit to down !@#@!$#@
Ja tez nie wiem jak to mozna bronic takich IMBECYLI.
By im to nie wyszlo na sucho poniewaz by sie zasgarzyla i byl by sad. Ale patrzac z drugiej strony medalu... I slyszac komentarz ojca : "
Nie macie na mojego syna zadnych dowodow" oraz jak oczywiscie stwierdzic o klasie "
Ich to nic nie obchodzi" to mozna z tego wywnioskowac, ze prawdopodobnie nasze chore do glupoty prawo uniewinni ich.. LOL