Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sat
przy niskich skilach expiac na czyms mocniejszym bedziesz zuzywal wiecej uhow.
|
najpierw wybieram dobra miejscowke, potem zastanawiam sie czy bede musial skillowac 250 godzin zeby wyciagnac tam 30k/h.
Cytuj:
nawet na glupich dragonach, walacych glownie z ognia odczujesz roznice czy masz skil 65/65 czy 80/80.
|
zatem nie pojde na dragony/ guardy/ lizardy czy co tam jeszcze jest zbyt twarde.
Cytuj:
ty walac cos na niskich skilach nie dosc ze bedziesz zuzywal wiecej uhow,
|
stereotyp.
Cytuj:
to jeszcze bedziesz wolniej expil
|
_procentowo_ wolniej, NIGDY nie osiagnie to lansowanego przez pewne osoby pulapu 50% szybkosci expienia knighta z 'prawdziwymi' skillami.
Cytuj:
z prozaicznego powodu: ty bedziesz musial dluzej stac i meczyc cokolwiek, co daje wiecej niz 150 expa, a ja w tym czasie ubije takie 2 potwory.
|
wole w tym czasie ubic 4 moby po 75 expa.
Cytuj:
nie widzisz tej dyskretnej roznicy?
|
Widze. Nigdy nie mowilem ze nie oplaca sie trenowac, caly czas powtarzam ze mozna dorbze expic ze srednimi skillami i 80/80 nikomu na nic nie jest na mid-levelu potrzebne.
Cytuj:
jak to jest, ze ktos z niskim skilem jak widzi zlurowanego berserkera sika ze strachu w spodnie i modli sie zeby to przezyc?
|
nie wiem, ja widzac zlurowanego gsa/ smoka spokojnie zabijam/ uciekam nie martwiac sie o to czy zuzyje 1 czy 2 uhy wiecej. Wole nie zalowac uhow niz odrabiac potem przez paredziesiat godzin straty w skillach. Logiczne myslenie FTW