Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 02:09   #69
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sat Pokaż post
przy niskich skilach expiac na czyms mocniejszym bedziesz zuzywal wiecej uhow.
najpierw wybieram dobra miejscowke, potem zastanawiam sie czy bede musial skillowac 250 godzin zeby wyciagnac tam 30k/h.

Cytuj:
nawet na glupich dragonach, walacych glownie z ognia odczujesz roznice czy masz skil 65/65 czy 80/80.
zatem nie pojde na dragony/ guardy/ lizardy czy co tam jeszcze jest zbyt twarde.

Cytuj:
ty walac cos na niskich skilach nie dosc ze bedziesz zuzywal wiecej uhow,
stereotyp.

Cytuj:
to jeszcze bedziesz wolniej expil
_procentowo_ wolniej, NIGDY nie osiagnie to lansowanego przez pewne osoby pulapu 50% szybkosci expienia knighta z 'prawdziwymi' skillami.

Cytuj:
z prozaicznego powodu: ty bedziesz musial dluzej stac i meczyc cokolwiek, co daje wiecej niz 150 expa, a ja w tym czasie ubije takie 2 potwory.
wole w tym czasie ubic 4 moby po 75 expa.

Cytuj:
nie widzisz tej dyskretnej roznicy?
Widze. Nigdy nie mowilem ze nie oplaca sie trenowac, caly czas powtarzam ze mozna dorbze expic ze srednimi skillami i 80/80 nikomu na nic nie jest na mid-levelu potrzebne.

Cytuj:
jak to jest, ze ktos z niskim skilem jak widzi zlurowanego berserkera sika ze strachu w spodnie i modli sie zeby to przezyc?
nie wiem, ja widzac zlurowanego gsa/ smoka spokojnie zabijam/ uciekam nie martwiac sie o to czy zuzyje 1 czy 2 uhy wiecej. Wole nie zalowac uhow niz odrabiac potem przez paredziesiat godzin straty w skillach. Logiczne myslenie FTW