Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
najpierw wybieram dobra miejscowke, potem zastanawiam sie czy bede musial skillowac 250 godzin zeby wyciagnac tam 30k/h.
|
trenujesz raz 250 godzin i juz masz swiety spokoj na bardzo dlugo.
Cytuj:
zatem nie pojde na dragony/ guardy/ lizardy czy co tam jeszcze jest zbyt twarde.
|
a wiec co? roty? dwarfy? elfy? ale bez wiezy bo za slabe skile...
Cytuj:
stereotyp.
|
dla mnie to jest roznica czy bede cos walil przez 30 sekund czy przez minute
Cytuj:
_procentowo_ wolniej, NIGDY nie osiagnie to lansowanego przez pewne osoby pulapu 50% szybkosci expienia knighta z 'prawdziwymi' skillami.
|
zgadza sie
Cytuj:
wole w tym czasie ubic 4 moby po 75 expa.
|
a ja w tym czasie zabije 2 guardy
Cytuj:
Widze. Nigdy nie mowilem ze nie oplaca sie trenowac, caly czas powtarzam ze mozna dorbze expic ze srednimi skillami i 80/80 nikomu na nic nie jest na mid-levelu potrzebne.
|
mozna siedziec na rotach i wyciskac 14-16k/h a mozna isc do tomba i wycisnac 20-25k/h, tylko ze raczej z niskim skilem vampa nie ubijesz tak predko.
Cytuj:
nie wiem, ja widzac zlurowanego gsa/ smoka spokojnie zabijam/ uciekam nie martwiac sie o to czy zuzyje 1 czy 2 uhy wiecej. Wole nie zalowac uhow niz odrabiac potem przez paredziesiat godzin straty w skillach. Logiczne myslenie FTW
|
tylko ze z niskimi skilami czegos takiego nie dokonasz. sproboj z niskim skilem ubic gsa czy dragona z 1-2 uhami ( chyba ze masz niewiadomo jaki level ).