28-10-2006, 08:26
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro
troche rozwieje wszystkie watpliwosci. mam 101 level, skile 89/87, caly rare set wraz z sca. na guardach moge wyciagnac ~30k expa na godzine o ile zajme kopalnie w czasie dobrego spawnu i zaden 30 ms/ed lub 40+ facc mag nie zrobi tego przedemna. Kasa jest nie zla, ale nie rewelacyjna. Pozostaje pytanie PO CO MI KASA?? Zeby wastowac na dl/wl?? jaki jest sens trzepania kasy przy expie 30k na godizne przez caly dzien zeby wieczorem isc na godizne dwie i robic 70k expa skoro w tombie, na dragach, w of moge robic 50-60k przez caly dzien i nie miec straty tylko jakies minimalne (tomba) lub duze (dragi) zyski w kasie?? Zakladajac ze dostane hacka, to pozycze od kumpli fire axe, knight seta, bp uhow i lece do mint, uzbieram na lepsze eq i znowu wroce na orki, guardy to ja widze jak w cyclopis biegne na behemoty. sa to dobre stworki dla paladyna lub magow, ale nie dla knighta. Powtorze jescze raz, jezeli ktos ma knightem zysk na guardach to
A-ma gorszy exp niz na trolach/rotach
B-moglby miec lepszy zysk na rokach+2x tyle exp
C-gra na ot
|
Teraz niech sat się pochwali jaki to wypasiony jest tam exp na 30 lvlu i 90/90 podczas robienia lootbaga albo bez, w drugim wypadku podaj jakie straty.
Ostatnio edytowany przez lajtn - 28-10-2006 o 08:27.
|
|
|