Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenixia
dzisiaj myslalam ze nie wytrzymam...
tych pedałow byl wykastrowała!
jak mogli! Biedna dziewczyna. A na miejscu adwokata nie podjełabym sie bronienia chłop... nie ich nie mozna nazwac normalnie - bronienia bydlakow mi zboczencow.
Co ich to obchodzilo?
Anatomi nie znaja?
Niech sobie barbie kupia!
Niewinne zarety? chyba popierniczylo starego! Na starosc takie teksty! Ja to na miejscu ich rodzicow bym sie chyba ich wyrzekla -.-
Nie no nie moge.sry
Ale z drugiej strony gdyby ona sie nie powiesila tym pedałom uszłoby to na sucho i nie wiedzieli by ze wyrzadzili jej krzywde. Dlaczego oni sa az tak niedorozwinieci!?
|
HMm. Dlaczego?
Te pytania mozna zadawac wiele razy.
Sadze ze dzieci byly wychowywane bezstresowo, ogladaly pod nieobecnosc rodzicow kanaly erotyczne. Jak to im mozg zamulilo, pomysleli : oo, a moze tak sprobowac? Przeciez ta laska w TV jest szczesliwa!?
No i sie stalo -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vansider
Aff jak ja bym spotkał takiego w mojej klasie... jestem w 1gim. i w klasie all goscie sie mnie boja -.- pozatym gdyby była taka sytuacja to bym mu wpie****** a po szkole bym zawołał kumpli z 3 klasy gim...
Pozatym jak można byc takim totalnym DEBILEM,gdybym miał jakies prawo w tym powalonym kraju to za molestowanie seksualne i nieumyslne spowodowanie zabójstwa dałbym 20 lat w wiezieniu lub krzesło elektryczne,oskarzony miał by prawo wybrac 20 lat lub krzeszło .. szkoda ze niema juz prawa jak w sredniowieczu albo w innej epoce ... Oko za oko,ząb za ząb w tym przypadku było by to pokazywanie ich nago przed całą klasa i powieszenie ich.. a wtedy byłby protest ich rodziców ze oni sa jeszcze dziecmi zrobili to nieswiadomie i ze sie jeszcze naucza postepowac etycznie.. GÓWNO PRAWDA!
|
Wpadlbys na lekcje do 3 klasy i co? "PROSZE PANIO GWALCA ANIE!" To by wystraczylo -.-
Nie trzeba ich bylo bic, ale zawiadomic kogos.
Nie dalbys rady 5 osobnikom <normalne, bilbys 2 max na raz, a od 3 bys w tym czasie buty dostawal.