Taki spis jest dobry ale :
1. zalezy od zaludnienia serwa
2. sa pewne i to duze niescislosci
3. nie rozumiem procentowych szans na deada
1. Sa wiadomo serwy wyludnione z powodu duzego pa itp a sa serwy gdzie czeso gesto w godzinach szczytu po 800+ osob gra - szybszy resp - ciezko podawac wartosci takie jak podales bo sa rozne w zaleznosci od serwow stad przejde do 2 pkt
2. Na of jak wybierzesz dobra marszrute wyciagniesz do 80k/h
Na elf fortress sporo sie zarabia - i to nie przez poprawe loota u elfow po upie (wiecej kasy wypada ) ale przez smieci do addonow - brat ostatnio se selnal 48 orchid za 100k a sa jeszce heaven blossom
Na niektorych tombach wyciagniesz na -2 za teleportem 180k/h jak ci nikt nie wadzi - waste jakis jest ale ogolnie ci sie w przeciagu kilku huntow prawie zwraca ( no chyba ze masz ogromnego pecha ze ci bohy wogole czy vshieldy nie leca)
Ja na soldkach zawsze wyciagalem 25-30k/h plus niezly zarobek dla srednich leveli
Guardy nie sa stworzone dla knightow - bo na srednim levelu i srednich skilach 70-75 sa nieoplacalne i wolny exp ( wolna nawierzchnia plus twardosc tych mobow na ataki bronia sieczna) , na wysokim levelu i skilach tez nieoplacalne ze wzgledu na slaby exp
Cycki - ideal dla kina sredniolevelowych slabo wala ty szybko je walisz za niezla ilosc expa plus loot- niestety brak miejscowek niezaludnionych chyba ze zownujesz -3 -4 w cycopolis wraz z fe
Mint - exp jak exp 20-30k/h jesli nikt nie przeszkadza - zadkosc - niestety musisz miec posmana wtedy naparwde sporo wyciagniesz kasy
Zolwie - stworzona dla kina miejscowka - nawet przy 2-3 100+ levelach krazacych po jaskiniach oprocz ciebie jestes w stanie przy dobrych skilach ( run tam sie nie uzywa) wyciagnac spokojnie 45k/h z baaardzo minimalnym zarobkiem
szkraby jak szkraby - tak jak napisales choc ja ich nnie preferuje bo expiac lubie zbierac cokolwiek a tam poza blyskotkami i kasa nic nie wypada wiec mnie nudza
dragi tak jak napisales - placalnosc jest na wyzszym levelu i to nie z sovem czy sca wystarczy dwureczna plus musowo ring - musisz miec 90+ zeby jakos zaczac z dragami wychodzic na swoje - wspomagjac sie zcasami hmm
Deep fibula - jak nie masz fuksa waste 10-15k/h exp w godzinach szczytu 90k/h - preferowany level 90+
banuta - raczej nie stworzona dla knigtow - przez szybkie sibangi wychodzisz na minus a exp slaby chyba ze zejdziesz na -2
lizardy - tak jak napisales jesli bez waste - tylko niescislosc - tam sie bez waste sporo nawet zarabia - kasa leci w niezlych ilosciach , p-army , obs lance , halberdy , q rody , steel helmy - przy waste natomiast mozesz w samym miescie wyciagnac duzo ale wysoki level needed i to nie tylko ze wzgledu na ilosc hp ale i na przypindolenie z gfb
Duzo by wymieniac wiec narazie skoncze i przejde do pkt 3
3. Co to znaczy ze mam 99% szans na deada na dragach? chodzi o kicka ? Wszystko zalezy od levelu i szybkosci ponownego polaczenia - ciezko dawac tu jakies procentowe wartosci
Tak samo 75% na gsach
Ok to na tyle