Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 12:27   #80
Colard
Użytkownik Forum

Colard's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Ja na soldkach zawsze wyciagalem 25-30k/h plus niezly zarobek dla srednich leveli
Nie rob z siebie idioty, ja ze skillami 80/80 przy szybkim respie bedac sam w jaskini nigdy nie przekraczam 20k/h. 25 to ty chyba z gfb robiles -,-
Cytuj:
Cycki - ideal dla kina sredniolevelowych slabo wala ty szybko je walisz za niezla ilosc expa plus loot- niestety brak miejscowek niezaludnionych chyba ze zownujesz -3 -4 w cycopolis wraz z fe
Wlasnie ze cyce nie sa idealne dla knighta. Bija nawet dosyc mocno (po kilkadziesiat hp z dobrym eq) a obrone maja na tyle dobra ze nie wchodzi co drugi hit za 100+.
Cytuj:
szkraby jak szkraby - tak jak napisales choc ja ich nnie preferuje bo expiac lubie zbierac cokolwiek a tam poza blyskotkami i kasa nic nie wypada wiec mnie nudza
Brak koniecznosci robienie lootbagu to zaleta nie wada -,-
Cytuj:
3. Co to znaczy ze mam 99% szans na deada na dragach? chodzi o kicka ? Wszystko zalezy od levelu i szybkosci ponownego polaczenia - ciezko dawac tu jakies procentowe wartosci

Tak samo 75% na gsach
Ok to na tyle
Ryzyko śmierci podczas freeza to inaczej szansa na przezycie bedac atakowanym przez potwory przez minute (dopiero po minucie nastepujace logout). Freez = 1+ minuta. Przy gsach dalem przeciez 99% bo przez minute praktycznie zawsze nas zabiją.

Ostatnio edytowany przez Colard - 28-10-2006 o 12:30.
Colard jest offline   Odpowiedz z Cytatem