Cytuj:
To nie wiem gdzie ty expiles na soldkach ze tak slabo ci exp wchodzil.
Najlepsza jesli chodzi o soldki nie jest w brew pozorom mala kopalnia nr 6 a kopalnia w kaz gdzie masz duzy teren i jak sam jestes mozesz tyle wyciagnac przy szybkim respie bez gfb - ja jak nie musze run nie uzywam.
|
Na najlepszym mozliwym respie z 80+ wyciagam 16-17k. Normalnie wyciagam okolo 10k bo jest duzo ludzi. Jestem przekonany ze po prostu pomyliles sie o jedna cyfre dziesiatek w obliczeniach. 25k jest fizycznie niemozliwe, biorac pod uwage tylko predkosc poruszania sie po kopalni (muddy floor bardzo spowalnia postac) a przeciez nalezy do tego jeszcze dodac twardosc soldkow (rzadko padaja na 1 hita, czesto na 3), ogromne przeludnienie kopalni (na soldkach expia teraz sorce i druty z 13 lvlem) oraz spowolnienie expa spowodowane zbieraniem loota z potworow i robienie lootbaga.
25k/h to jest 5,95 solda na minute więc nie ściemniaj mi ze ty tyle zabijasz bo każdy kto choć raz był w kopalni wie ze nie da sie caly czas zabijac soldy co 10 sekund. (co wynika z twoich obliczeń).
Proszę o filmik z twojego expienia na którym łaskawie pokażesz mi jak zabijasz solda co 10 sekund. Wystarczy 15-minutowy.
PS.
Ja na otsie bym niewiele wiecej wyciagnal z samej broni.

Rozbawiło mnie to ze ty w rl tibii tyle robisz.
Cytuj:
Cyce sa idealne - moze ciebie ktory uwaza skille za sux wali wszystko ile wlezie ja na cycach spokojnie expie na samej exurze, walac je gsem na 2-3 hity.
|
Srednia 108,33 w cyca? Ja na skillach 80+ i z dragon lancą miałem poniżej 100.
Cytuj:
Jesli chodzi o szkraby ja wyrazilem swoje zdanie - kazdy expi jak lubi nie musisz mi tego wytykac - a ja nie lubie sie nudzic walac ciagle to samo bez zadnych dodatkowych efektow typu wyciagniecia czegos co mozna sprzedac.
|
Ja osobiscie nie lubie zbierac pierdół typu mace. Ale nie bede sie klocil, niech kazdy gra po swojemu.