Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 14:57   #82
Colard
Użytkownik Forum

Colard's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
To nie wiem gdzie ty expiles na soldkach ze tak slabo ci exp wchodzil.
Najlepsza jesli chodzi o soldki nie jest w brew pozorom mala kopalnia nr 6 a kopalnia w kaz gdzie masz duzy teren i jak sam jestes mozesz tyle wyciagnac przy szybkim respie bez gfb - ja jak nie musze run nie uzywam.
Na najlepszym mozliwym respie z 80+ wyciagam 16-17k. Normalnie wyciagam okolo 10k bo jest duzo ludzi. Jestem przekonany ze po prostu pomyliles sie o jedna cyfre dziesiatek w obliczeniach. 25k jest fizycznie niemozliwe, biorac pod uwage tylko predkosc poruszania sie po kopalni (muddy floor bardzo spowalnia postac) a przeciez nalezy do tego jeszcze dodac twardosc soldkow (rzadko padaja na 1 hita, czesto na 3), ogromne przeludnienie kopalni (na soldkach expia teraz sorce i druty z 13 lvlem) oraz spowolnienie expa spowodowane zbieraniem loota z potworow i robienie lootbaga.

25k/h to jest 5,95 solda na minute więc nie ściemniaj mi ze ty tyle zabijasz bo każdy kto choć raz był w kopalni wie ze nie da sie caly czas zabijac soldy co 10 sekund. (co wynika z twoich obliczeń).

Proszę o filmik z twojego expienia na którym łaskawie pokażesz mi jak zabijasz solda co 10 sekund. Wystarczy 15-minutowy.

PS.
Ja na otsie bym niewiele wiecej wyciagnal z samej broni.
Rozbawiło mnie to ze ty w rl tibii tyle robisz.
Cytuj:
Cyce sa idealne - moze ciebie ktory uwaza skille za sux wali wszystko ile wlezie ja na cycach spokojnie expie na samej exurze, walac je gsem na 2-3 hity.
Srednia 108,33 w cyca? Ja na skillach 80+ i z dragon lancą miałem poniżej 100.
Cytuj:
Jesli chodzi o szkraby ja wyrazilem swoje zdanie - kazdy expi jak lubi nie musisz mi tego wytykac - a ja nie lubie sie nudzic walac ciagle to samo bez zadnych dodatkowych efektow typu wyciagniecia czegos co mozna sprzedac.
Ja osobiscie nie lubie zbierac pierdół typu mace. Ale nie bede sie klocil, niech kazdy gra po swojemu.

Ostatnio edytowany przez Colard - 28-10-2006 o 15:06.
Colard jest offline   Odpowiedz z Cytatem