Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 15:13   #83
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mago Pokaż post
To nie wiem gdzie ty expiles na soldkach ze tak slabo ci exp wchodzil.
Najlepsza jesli chodzi o soldki nie jest w brew pozorom mala kopalnia nr 6 a kopalnia w kaz gdzie masz duzy teren i jak sam jestes mozesz tyle wyciagnac przy szybkim respie bez gfb - ja jak nie musze run nie uzywam. (oczywiscie przy dobrym zalozeniu 0 ludzi)
Nie ma chu** zeby na soldach wyciagnac 30k wiec nie sciemniaj.

Cytuj:
Cyce sa idealne - moze ciebie ktory uwaza skille za sux wali wszystko ile wlezie ja na cycach spokojnie expie na samej exurze, walac je gsem na 2-3 hity.
Nom tu sie zgodze, cyce sa bardzo dobrym potworkiem dla knighta wbrew temu co ktos mowil wczesniej, prawda faktycznie moze wala troche silno, ale to lepiej bo przynajmniej duzo noobkowych knightow sie na nich nie kreci, kolo 45levela(skile 70/70+) z 1reczna bronia da sie wyciagnac spokojnie do 30k/h jesli nikt sie nie wbije i bedziesz sam (niestety w tibi respy cycow ogolnie zawsze sa przeludnione). Na wyzszym levelu bijac z 2 recznej broni zrobisz wiecej wiecej lecz kosztem małego zarobku.

Cytuj:
Znam ludzi ktorzy cale swe zycie spedzili na szkrabach dorabiajac sie naprawde niezlej fortuny - ja tylko powiedzialem ze mnie takie cos nie bawi.
Nom było to głownie za czasow tibi 7.2-7.4 do update z tiquanda, teraz na scaraby chodzi mniej knightow, z racji nowych dobrych expowisk.
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem