Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 16:24   #303
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...
Jak czytam tego super mądrego kolesia o nicku Lovach to mi sie odechciewa w ogóle włazic na to forum... Mam wrażenie że jakby ktos tu napisal że słońce jest gwaizdą to pan Lovah od razu by quotowal tą wypowiedz (dzieląc to na kilka części) i przedstwaiłby swoja (absolutnie najmądrzejszą) wizję tego problemu, oczywiscie zupelnie sprzeczną z wizją przedmowcy.
Masz racje Beger to strata żeby w ogole z nim polemizowac bo ten czlowiek potrafi prowadzic tylko swoje egoistyczne monologi i wywody, w ktorych jest absolutnie nieomylny... Serio Lovah, jeśli Berger sie czasem wymądrza ( bo posiada odpowiednie informacje) to Ty go po prostu bijesz na glowe w zadufaniu w sobie...nawet nei wiem czy jest jakies slowo w jezyku polskim, ktorym mozna by Cie okreslic... Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend i zniknij z tego forum na zawsze albo podnies troche poziom swoich wypowiedzi....
Naro jest offline