Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje.
Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste.
|
Zgadzam Sie... Ale nic nie trwa wiecznie... Dpft przy wojnie do ktorej zaniedlugo dojdzie polegnie lub przy nastepnej itd. Arcania jest starym serwerem i ludzie powoli beda sprzedawac chary i przenosic sie na nowe serwy... a new owner pewnie bedzie noobem i wszyscy co maja teraz wladze ja straca dla innych...