Zobacz pojedynczy post
stary 28-10-2006, 22:42   #31
Rattus
Użytkownik Forum

Rattus's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Rattus ma numer GG 9968315 Send a message via Skype™ to Rattus
Domyślny

Ja to mam dopiero kino! Niestety chodzę do gimnazjum integracyjnego( przy mojej dawnej szkole podstawowej tyle, że w SP moja klasa była zdrowa) i można dostać normalnie pierdolca. Rozumiem, że integracja itp. ale tu chodzą nie tylko ludzie zdrowi i niepełnosprawni ale także rasowe debile, które dostały się (próg punktowy nie jest mały) tylko dlatego, że mają powiedzmy zaświadczenie o dysleksji. Przykładem może być mój "kolega" z podstawówki, który był absolutnie najgorszym uczniem i żeby mu coś wytłumaczyć trzeba było naprawdę się natrudzić. Miał co prawda 6 z historii ale to tylko dlatego, że nie mogąc wytrzymać żałosnego poziomu poświęcałem mnóstwo czasu na uczenie go mojej ulubionej dziedziny. I kiedy zobaczyłem listę przyjętych do gimnazjum to myślałem, że mi się mózg rozpier.... Potem okazało się, że przyjęli go bo dał papiery o zaburzeniach osobowości.(Fakt, czasem nie chciał odpowiadać nauczycielowi "bo się wstydził" ale jak tylko wyszedł z klasy, zaczynał gadać jak najęty (pomijając to, że pierdzielił głupoty)
Wniosek z tego; Gimnazja wręcz jeszcze bardziej różnicują poziom.