Dużo z was by ich zabiło... i co ? Co byscie osiagneli tym? Mi najbardziej żal jej PRAWDZIWYCH kolegow i kolezanek, nigdy jej nie zobaczą juz, a jej rodzina? Do wigili nie usiadzie z nimi, do matury nie dostąpi, rodzice załamani caly czas będą, jedyna córka(chyba) nie zasiadzie z nimi do Wigili, dobra uczennica, uczciwa, bez problemów. Wyszła z domu wiedząc ze kolejny dzien w szkolem lekcje, kolezanki koledzy, a wróciła z płaczem, załamana psychicznie, zawiodła sie na osobach bliskich dla ktorych jeszcze rano była koleżanką, a na drugi dzien nie poszła juz do koleżanek...

ehhh
Reakcja Nauczyciela: Co opisać mam ? To że nauczyciel zostawił klase na jakies 20minut? Poszedł na apel, ale to go nie usprawiedliwia, dlaczego akurat TEN nauczyciel musiał isc? DLACZEGO
Reakcja Klasy: 20 osób Patrzy i widzi płacz KOLEŻANKI z która codziennie sie widzieli, niejedni zapewne przyjaciele, ale dlaczego stoją i patrzą. Co jest ważniejsza wartoscia w życiu? Czy Przyjazn, czy Obicie Twarzy? Dla mnie sa to poprostu tchórze, chciałbym z każdym z nich porozmawiac(nie bić ich) Zapytac sie dlaczego nie zrobiles nic ? DLACZEGO
Tyle Pytań, Tyle niewyjasnionych spraw ;/
@UP: Film został skasowany przez tą "piątke", KIEDY sie dowiedzieli ze sie powiesiła, ale może kiedys zobaczymy straszną prawde