Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2004, 19:27   #1
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Pytanie Lagi. Mecze sie z tym od roku.

Witam!
Od roku mecze sie z jednym problemem. Mianowicie gdy gram w jakas gre online (nie wazne czy to Tibia, Medal of Honor, Enemy Territory czy Soldier of Fortune II) mam dziwne lagi. Gra chodzi calkiem ladnie gdy w jednym momencie (ulamek sekundy) gra zatrzymuje sie na 3-5s. (np. w MoHAAS z pingu 60 w ciagu ulamka sekundy skacze na 1000, a po 4 sekundach znowu mam ping 60). Jest to dla mnie wielkie utrudnienie. Jesli gram w MoHAAS szlag mnie trafia bo gine. A w Tibii ostatnio zaatakowal mnie ghoul, a ja nie bylem przygotowany ( malo nie zginalem). No i mam wlasnie pytanie : Dlaczego mam takie lagi i czy da sie je jakos zlikwidowac?

Kiedys (zaraz po zalozeniu internetu) bylo wszystko ok, ale po przeinstalowaniu systemu wlasnie zaczely sie takie lagi. Przed przeinstalowaniem systemu zmienialem tez karte graficzna.

Moj internet to lacze radiowe. (u mojego wujka ktory ma tego samego dostawce internetowego nie ma lagow)

Moj komputer to :

Duron 900MHz
GeForce 3 Ti/200
384MB RAM (SD ram)

Prosilbym o pomoc. Juz nie wiem co robic. Przeinstalowywalem system juz z 15 razy i nic.

Dziekuje za przeczytanie posta z moim problemem.

Pozdr.Kajulec

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.